Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Opret dig som bruger

Udfyld oplysningerne nedenfor for at oprette dig som bruger på Coop Crowdfunding. Du skal gennem alle trin for at kunne deltage i konkrete projekter.

For at investere i eller støtte et projekt på Coop Crowdfunding skal du oprette dig som bruger. Når du støtter en virksomhed eller et projekt gennem Coop Crowdfunding, er du med til at gøre et projekt til virkelighed. Hos Coop Crowdfunding ønsker vi at skabe de bedst mulige rammer for både de virksomheder, der bruger platformen og de seje mennesker, der hjælper dem (det er dig!).

Derfor er det vigtigt, at vi ved lidt mere om dig, end du måske ellers oplever, hvis du f.eks. handler på internettet. Vi beder dig om lidt flere oplysninger, så vi kan passe på dig og dine investeringer. Det er derfor også vigtigt, at de oplysninger du giver os er korrekte og opdaterede, og at du kommer igennem de forskellige trin i oprettelsesprocessen.

Allerede bruger? Log ind her.

Bemærk: Du skal fremadrettet bruge din e-mail-adresse til at logge på Coop Crowdfunding. Det er også denne e-mail, projektejerne bruger til at kontakte dig på, så sørg for at den altid er opdateret, så du ikke går glip af vigtig information.
Skal være på mindst 8 tegn og indeholde et lille og et stort bogstav samt et tal eller et tegn.

Tryk på "Opret som virksomhed" hvis du gerne vil købe andele i projekter gennem din virksomhed (kræver CVR-nummer).

Har du hvad der kræves for at investere i lån?

Tag testen