Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Sådan virker det


Coop Crowdfunding er en markedsplads, der formidler kontrakt mellem private og mindre danske fødevareproducenter og -virksomheder. Visionen er at gøre det nemmere og billigere for producenterne at skaffe kapital til at føre deres drømme ud i verden og samtidig at skabe en attraktiv investeringsmulighed for de private, der vælger at støtte producenterne med enten lån eller støtte.

Du kan være med på to måder


Støt en ildsjæl med et lån

Du kan vælge at udlåne penge til fødevareproducenterne. Pengene forrentes som et helt almindeligt lån, så du får et større beløb tilbagebetalt, end du har investeret. Forrentningen afhænger af risikovurderingen af det enkelte projekt. Ud over muligheden for at få et godt afkast, får du også glæden ved at være med til at få noget nyt til at gro.

Husk dog, at der aldrig er nogen garanti for, at det projekt, du har sat penge i, bliver en succes. Derfor kan du risikere at miste dine penge helt eller delvist.


Læs mere om lånecrowdfunding her

Støt og få en belønning

Du kan også vælge at støtte producenten ved at give et kontant beløb. Til gengæld får du en belønning. Det kan for eksempel være produkter fra den første produktion, det kan være et besøg hos producenten eller det kan være diverse merchandise, som er blevet fremstillet til formålet – og så er du også med til at gøre en forskel for et spændende projekt.

Husk dog, at der aldrig er nogen garanti for, at det projekt, du støtter, bliver en succes. Derfor kan du risikere, at der ikke kommer nogen belønning.


Læs mere om belønningscrowdfunding her

Sådan gør du
  • Opret dig som bruger med dine personlige oplysninger. Reglerne om hvidvask kræver, at du validerer dig med NemID.
  • Når du har oprettet dig, skal du overføre penge til din konto. Du kan overføre fra din netbank eller indbetale et beløb ved at bruge dit betalingskort.
  • Nu er du klar til at vælge et eller flere projekter. Du kan enten støtte et projekt eller investere i en ildsjæl.
  • På din personlige side kan du hele tiden holde dig opdateret på dine investeringer og følge med i de projekter, du har støttet. Du kan også få en e-mail fra os når der kommer nye, spændende projekter på siden.
  • Du kan til altid få dit indestående udbetalt til din danske bankkonto.


Start et projekt

Find finansiering til dit eget crowdfundingprojekt.

Læs mere her