Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Udbygning af Dagli'Brugsen Stevnstrup

Dagli Brugsen i Stevnstrup, der snart har 100 år på bagen, er en butik med en forrygende udvikling de seneste år. Efter mange år med underskud gav butikken for første gang overskud i 2015 og 2016 gav også et fornuftig resultat på bunden.


3.000.000 kr
 


3,00%
Kreditklasse A++ 


2 år
 


72 dage
 

Virksomhedsbeskrivelse

I naturskønne omgivelser ligger byen Stevnstrup – en del af Randers kommune. Siden 2004 har byen haft en befolkningstilvækst på 36 %. Nytilflyttere er ofte familier med børn der vender tilbage til deres rødder og bl.a. er tiltrukket af kort transporttid til Århusområdet og ikke mindst en stor velfungerende skole og 4 daginstitutioner i byen. Antallet af nytilflyttere forventes at stige de kommende år i takt med udstykning af 70-100 nye byggegrunde.

Dagli Brugsen i Stevnstrup, der snart har 100 år på bagen, er en butik med en forrygende udvikling de seneste år. Efter mange år med underskud gav butikken for første gang overskud i 2015 og 2016 gav også et fornuftig resultat på bunden.

Butikken oplever en helt fantastisk opbakning fra lokalområdet, bestyrelsen og medarbejderne. Vi kommunikerer dagligt med vores 1000 sms-kunder ligesom vi har en aktiv facebook-side med over 1.800 følgere.  Og så er vi byens største arbejdsplads med 25 medarbejdere.

 

0001b.jpg

 

Projektbeskrivelse 

De seneste år er der gennemført mange tiltag i butikken, men nu er tiden inde til en større modernisering, så vi også fremover kan imødekomme kundernes behov og sikre at kunderne fortsat bakker op om butikken. Moderniseringen vil bl.a. omfatte: 

En tilbygning på 150 m2 der giver plads til en kæmpe frugt og Grønt afdeling – og med naturlig sammenhæng til kød og vin.  De ekstra m2 betyder også bredere gange, så det er nemmere for kunder og medarbejdere at kunne rundt.

Helt ny indretning med moderne FDB design. Målet er en butik som oser af madglæde – og giver masser af inspiration til nem og god mad. 

Endelig får vi bedre tilkørselsforhold og flere parkeringspladser til kunderne.

Den samlede ombygning og modernisering koster ca. 5 mio. kr. hvoraf 3 mio. kr. går til ombygning af butikken, herunder parkeringsplads og ca. 2 mio. går til nyt inventar.

 

0001c.jpg

Byggeriet forventes at starte ultimo 2017.

I stedet for at låne alle penge i banken, vil vi hellere tilbyde medlemmerne at ”investere” i butikken for samlet set 3. mio. kr. På den måde håber vi på, at opnå endnu større opbakning til butikken samtidig med, at vi betaler renter til medlemmerne i stedet for til banken. 


Beskrivelsen er typisk skrevet af låntager selv og giver ikke et komplet billede af hverken lånets eller virksomhedens kreditværdighed. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen. Coop Crowdfundings kreditvurdering er afspejlet i kreditklassen og renten. Det er op til dig selv at søge yderligere information om virksomheden, før du beslutter dig for, om du vil investere.

Om virksomheden
Navn Coop Danmark A/S - Stevnsstrup
CVR 26259495
Region Hovedstaden
Sektor Handel
Selskabsform A/S

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.