Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Hjælp os med at hjælpe de lokale producenter

Landmad er på én gang en gammeldaws købmandsbutik, moderne gårdbutik, webshop og hyggelig café.

0,0
0,0
24,1%
76,0
0,0

12.025 kr
Mål: 50.000 kr 


5 stk.
 


37
 


10 dage
Deadline: 1. september 2017 kl. 17:00 

Hjælp Landmad med at hjælpe de lokale producenter

Louise Dolmer, kvinden bag Landmad, siger:

Landmad er opstået inde i mit hoved og har været mange år undervejs. Jeg er gift med en fantastisk passioneret landmand, som sætter en ære i at passe vores dyr med den største glæde og kærlighed og vores jorder med snorlige plovfurer, rettidig omhu og respekt for den naturlige fauna.

I alle de mange år vi har drevet slægtsgården sammen, har det ærgret mig, at det er lige meget, hvor fantastisk du er til at være landmand, så har du absolut ingen indflydelse på priserne (landmanden kan KUN optimere på mængder/omkostninger) og du har slet ingen fornemmelse af, hvem der får glæde af alle de fødevarer, der hver dag produceres, eller hvordan de bliver bearbejdet.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt!

Jeg besluttede mig for, at det var mig, der skulle sørge for, at der er den rigtige afsætningskanal til alle de her fantastiske fødevarer, der gror i alles omegn. Så kan vi allesammen også få lov til at leve dansk/lokalt og opleve glæden og kvaliteten.

Alle tænkte, at jeg var ”fuldstændig vanvittig”, men jeg er heldigvis en ret stædig bondekone med store ambitioner og en fantastisk familie i ryggen samt masser af energi, drive og evnen til at få ting til at ske. Jeg lader mig ikke slå ud af jantelov og lidt modgang og er fyldt med ideer og videreudviklingsplaner. 

 

landmad korn.jpg

 

Landmad er et franchise kædekoncept med lokale gårdbutikker og cafeer, som bringer landet ind i byen. Landmadskæden er på én gang gammeldaws købmandsbutik, moderne gårdbutik og hyggelig café – alt sammen drysset med bonderøvs hygge og rigtig god betjening.

Landmad har ud over "kravlegårds gårdbutikkerne" også en food service platform og en webshop platform, som producenterne kan vokse igennem. Vi er verdensmestre i fødevarer i Danmark, og derfor samler Landmad de bedste produkter fra marken, urtehaven, stalden og naturen og gør dem tilgængelige for alle, på de bedste placeringer lige midt i byen.

En af de andre unikke ting ved Landmad er den ærlige formidling af landmanden/producenten, historien bag produktet og det, at ”man lærer producenten at kende”. Det tætte samarbejde butikker og producenter får – her kender mennesker, mennesker – giver en kæmpe værdi, som kan mærkes helt ud hos forbrugerne.

Landmad hjælper med organisering, markedsføring, klargøring til detailsalg, og logistik for de danske og lokalt producerede produkter. Som producent får man således mulighed for at starte i det små og vokse med Landmad. Dette skaber et skalerbart samarbejde, som kan udvikle både producenten og butikken i meget positiv retning.

 

landmad hoekasse.jpgLandmads Høkasse, som du kan købe via denne crowdfunding kampagne. Gør din madlavning nemmere og mere energivenlig: kog din mad i 5 minutter, sæt gryden i høkassen, lyn lynlåsen og lav noget andet, mens maden gør sig selv færdig. 

 

Landmad mangler kræfter til at hjælpe de mindre producenter igang. Vi har alle salgs platforme i alle niveauer til, at producenten kan vokse i det tempo, der ønskes, men mangler ressourcerne til at hjælpe med alle de helt lavpraktiske ting som etiketter, fødevarelovgivning, logistik, emballage, markedsføring osv.

Vi vil gerne kunne gøre meget mere for alle de producenter, der hele tiden strømmer ind i vores Landmadsfamilie. Dette er blot en start på et fremtidigt stort setup til glæde for bønder, producenter og allermest kunden, der får de fantastiske nye og skønne fødevarer, der "bliver født" ad denne vej. FORDI DET ER NEMT - og fordi vi kan og vil.


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Følg de små producenters rejse

Følg de små producenters rejse i vores særlige nyhedsbrev og få vores evige taknemmelighed

Ubegrænset 75 kr
Støt nu
Gavekurv

Sød gavekurv med udvalg af Landmads produkter

Ubegrænset 200 kr
Støt nu
Whisky fra Djursland

Lokal young rye ”whisky” lavet på den sorte havre og rug fra Birkedommergård på Djursland

Ubegrænset 400 kr
Støt nu
Landmads Høkasse

Landmads Høkasse er et fantastisk bæredygtigt tilberedningsredskab (se billede i projektteksten). Spar 100 kr. i forhold til webshoppen.

Ubegrænset 700 kr
Støt nu
Eksklusivt besøg i Landmad butik

Kom på besøg i Landmads masterbutik. Få en snak med de små producenter, smag på deres varer, hør om deres rejse og få lidt lækkert med hjem.

Ubegrænset 2.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Landmad.dk A/S
CVR 36061049
Region Midtjylland
Sektor Handel
Selskabsform A/S

Se oplysninger i CVR-registeret
Se oplysninger på proff.dk


Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
12.025 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet