Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Modernisering af Dagli' Brugsen Uldum

Dagli´Brugsen Uldum er en butik som er samlings/omdrejningspunkt for byens borger. Det er her man mødes. Brugsen startede i bygningerne i november 2000, hvor der før var købmands butik.


1.200.000 kr
 


3,00%
Kreditklasse A++ 


2 år
 


68 dage
 

Virksomhedsbeskrivelse
Dagli´Brugsen Uldum er et samlings- og omdrejningspunkt for byens borgere. Det er her man mødes. Brugsen startede i bygningerne i november 2000, hvor der før var købmandsbutik.

Butikken har stor opbakning fra byens befolkning, som er på lidt over 1300 indbyggere. De ved godt, at det er vigtigt med en Brugs i byen, hvis et sted som Uldum skal overleve.

 

0021b.jpgOmsætningen samt kundestrømmen har haft en pæn stigning siden Brugsen startede i 2000.

Butikken er igennem årene løbende blevet opgraderet med nyt kasseområde samt frugt og grønt område med ny køler.

Det er vigtigt, at vi også fremover udvider/moderniserer butikken, da der er en stor tilgang af nye arbejdspladser samt tilflyttere til Uldum, som skal opleve den positive ånd, der er i butikken.

Der er i dag 19 medarbejder i butikken, som hverdag gør alt for at kunderne føler sig godt tilpas.

 

0021c.jpg

 

Projektbeskrivelse

Da butikken har været i en god udvikling i mange år, er pladsen ved at være lidt trængt på nogle områder. Kunderne skal efter moderniseringen opleve, at der er bedre plads til dem.

Moderniseringen vil bl.a. omfatte:

Opgradering til fremtidens Dagli´Brugs med ny kødkøler ved frugt og grønt området.

Flaskerum flyttes ud i indgangsparti.

Ombygning af lager, med større kølerum og flytning af frostrum til det nuværende flaskeskur.

I stedet for at låne penge i banken, vil vi hellere tilbyde medlemmerne at ”investere” i butikken. På den måde håber vi på, at opnå endnu større opbakning til butikken samtidig med, at vi betaler renter til medlemmerne i stedet for til banken. 


Beskrivelsen er typisk skrevet af låntager selv og giver ikke et komplet billede af hverken lånets eller virksomhedens kreditværdighed. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen. Coop Crowdfundings kreditvurdering er afspejlet i kreditklassen og renten. Det er op til dig selv at søge yderligere information om virksomheden, før du beslutter dig for, om du vil investere.

Om virksomheden
Navn Coop Danmark A/S - Uldum
CVR 26259495
Region Hovedstaden
Sektor Handel
Selskabsform A/S

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.