Rigtig mad, rigtige jobs og grøn samvittighed (fairmade)

Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Rigtig mad, rigtige jobs og grøn samvittighed (fairmade)

Rigtig Mad har sit afsæt i et fairmade-koncept: fuldøkologiske kvalitetsprodukter der skaber blivende sociale arbejdspladser.

0,0
0,0
7,7%
92,3
0,0

7.700 kr
Mål: 100.000 kr 


5 stk.
 


27
 


4 dage
Deadline: 2. juli 2017 kl. 17:43 

Virksomhedsbeskrivelse

Formålet med Rigtig Mad er at skabe bæredygtige sociale produktionsprojekter, som sigter efter at integrere mennesker med særlige vilkår på det ordinære arbejdsmarked. Det første projekt der søges funding til, kommer til at ligge på Langeland. Langeland har allerede rigtig mange spændende projekter i gang under AndelsTanken, men er på jobsiden udfordret af bl.a. af lukningen af flere asylcentrene, hvorfor de i særlig grad vil profitere af tilførslen af nye blivende arbejdspladser. Dette opnås i første ombæring ved at producere fuldøkologiske palæobrød, der er smagsoptimerede med bistand fra Michelinkok Thomas Rode. Desuden er de sunde/ernæringsrigtigt sammensatte. Det er et win-win-win koncept, der både er godt for kunden, godt for samfundet og godt for miljøet. Vi kalder selv konceptet: Fairmade.

0022b.jpg

Projektbeskrivelse  

Jeg er en ildsjæl. Jeg er uddannet socialrådgiver med speciale i udsatte ledige, og desuden psykolog med speciale i erhvervspsykologi. Jeg udviklet et innovativt socialt virksomhedsdesign, som jeg donerer til den almennyttige forening Fire-Works. Projektets overskud vil i langt overvejende grad blive (gen-)investeret, med det formål at skabe nye arbejdspladser. Alle vil derfor arbejde for at skabe nye jobs til andre som pt. står udenfor arbejdsmarkedet. Visionen sigter over kravene der stilles til de socialøkonomiske virksomheder.

Virksomhedsdesignet vil være offentligt tilgængeligt (”vidensmæssigt shareware”), og kan vi rejse tilstrækkelig kapital vil jeg donere en del arbejdstimer til at skrive en praksisnær ErhvervsPhD på nedsat tid og dermed få ekspertbistand til at udvikle projektmodellen, så den kan komme endnu flere til gode.

 

Vi har brug for al den hjælp vi kan få. Alle donationer vil ubeskåret gå til arbejdet med at skabe blivende arbejdspladser indenfor denne projektmodel. Det er min drøm at dette bliver en realitet.

 

Beløbet dækker: 

Opstartomkostninger:

  • Leje af produktionsfaciliteter+ strøm.
  • Indkøb af bageforme mv.+ råvare til opstartsproduktion.
  • Indkøb af emballage.
  • Arbejdstimer.

Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Aftenbøn

Du kommer med i vores aftenbøn

Ubegrænset 100 kr
Støt nu
Palæobrød og opskrifter

Du modtager et palæobrød og nogle lækre opskrifter

Ubegrænset 300 kr
Støt nu
Rundvisning, et palæobrød og opskrifter

Du modtager en rundvisning i bageriet, et palæobrød og nogle lækre opskrifter

Ubegrænset 1.000 kr
Støt nu
Foredrag

Foredrag for max 30: Omvendt inklusion – et debatoplæg om nye muligheder for at virksomheder kan tage et blivende socialt ansvar, som en del af en ny CSR-strategi (Corporate Social Responsibility)

Ubegrænset 4.000 kr
Støt nu
Stort foredrag

Foredrag for max 100: Omvendt inklusion – et debatoplæg om nye muligheder for at virksomheder kan tage et blivende socialt ansvar, som en del af en ny CSR-strategi (Corporate Social Responsibility)

Ubegrænset 8.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Fire-Works
CVR 34669023
Region Syddanmark
Sektor Serviceerhverv
Selskabsform Forening

Se oplysninger i CVR-registeret
Se oplysninger på proff.dk


Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
7.700 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet