Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Ærø Økologisk Whisky i Verdensklasse

Produktion af Økologisk whisky i verdensklasse, med sporbarhed til en certificeret Ærøsk økologisk mark, og delvist lagret på ærøske egetræstønder.


127.000 kr
 


4 stk.
 


86
 


89 dage
 

Ærø Whisky - økologisk whisky i verdensklasse

OBS! Målet er nået, men du kan stadig nå at være med.

Ærø Whisky er et anpartsselskab med 350 personer og virksomheder i ejergruppen. 2% af Ærø`s befolkning er med. Herudover ca. 170 personer og virksomheder fra det øvrige Danmark. Virksomheden er stiftet for 4 år siden, og vi har netop markedsført vores første aftapning. 

Vi producerer whisky med sporbarhed i råvaren, til en bestemt mark på Ærø. Vi har fået lavet en del tønder af Ærøsk eg, men importerer også selv sherry-tønder til lagring fra Spanien. Ud over whisky producerer vi også rom. Vi har et fantastisk destillationsanlæg, som er monteret i en renoveret bygning fra 18. århundrede. Virksomheden har som mål at producere noget af verdens bedste whisky & rom. Herudover ønsker vi at lave produkter som afspejler vores ø, og de produktionsmuligheder vi har her.

 

0027b.jpg 

 

Destilleriet er nu klar til at producere økologisk

Vi har produceret god whisky i 4 år. Vores lille destilleri er nu klar til at producere økologisk. Vi har en ambition om, at lave noget af verdens bedste whisky, også når det drejer sig om vor økologiske produktion. Vi har tidligere produceret fra en bæredygtig mark ( Tanges Mark, på tværbymark, Ærø ) Imidlertid var denne mark ikke certificeret økologisk.

Vores økologiske produktion 2017-2021 bliver således et nyt og vigtigt skridt for os. Kornsort og gård der skal levere råvaren er i disse dage ved at blive fastlagt. En del af produktionen vil ske på tønder af Ærøsk egetræ. Som i vores øvrige produktion, er en cirkulær tilgang til forbrug og udnyttelse af resurser i alle faser af produktionen i spil. Dette gælder især når man bor på en Ø. Vi vil gerne, om vi kan engagere kunder og leverandører i denne proces. Vi håber derfor på, at du vil følge vores udvikling over de kommende år. Måske støtter du produktionen også, det vil være af stor betydning for os.

 0027c.jpg

Beløbet på 100.000 kr. dækker omkostninger til:

  • Økologisk produktion og lagring af whisky 2017-2021
  • Indkøb af korn & tønder – destillering & lagring. Tapning, flasker, afgifter mm. Rejser til
  • Internationale konkurrencer og bedømmelser. Kvalitetsmæssig styring og dokumentation.

Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Rundvisning og smagsprøve

Direktøren viser jer destilleriet, og giver lille bitte smagsprøve! Særlig fokus på Økologi & bæredygtighed. For 2 personer.

280 stk. tilbage 400 kr
Støt nu
1 fl. Økologisk whisky

1 fl. Økologisk whisky i 2022 – Batch Ø2

951 stk. tilbage 1.000 kr
Støt nu
1 fl. Økologisk Ærø whisky i 2021 – Batch Ø1

1 fl. Økologisk Ærø whisky i 2021 – Batch Ø1 Den første aftapning af Økologisk Ærø Whisky.

992 stk. tilbage 2.000 kr
Støt nu
1 fl. Økologisk Ærø Whisky lagret på Ærøske Egetræsfade

1 fl. Økologisk Ærø Whisky, som kun har lagret på Ærøske Egetræsfade. Dette er uden tvivl den produktion som står vores hjerter nærmest. Flaskerne her er samlerobjekter. Tappes i 2021

2 stk. tilbage 3.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Ærø Whisky
CVR 35230882
Region Syddanmark
Sektor Industri
Selskabsform ApS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.