Unik besøgsstald med plads til formidling

Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Unik besøgsstald med plads til formidling

Bedre mulighed for at lære om dyrene. God plads til rundvisning og undervisning for grupper, skoleklasser og børnehaver.

0,0
0,0
6,0%
94,0
0,0

8.100 kr
Mål: 135.000 kr 


5 stk.
 


21
 


4 dage
Deadline: 2. juli 2017 kl. 17:22 

Projektbeskrivelse

Mangholm er en besøgsgård, hvor alle kan komme i weekenden og opleve dyrene, naturen og hvordan vi driver landbrug. 

Vi vil bygge en unik stald, der gør det særligt spændende, lærerigt og nemt at besøge vores dyr og høre om deres levevis. For at give plads til besøgende, vil det være nødvendigt at skabe ekstra gulvplads og gode muligheder for at, især små børn kan se og høre, når der vises rundt. Derfor søger vi et tilskud, der kan sikre, at stalden – ud over at være praktisk og god at arbejde i, og et rart sted for dyrene at bo – kan fungere som et inspirerende og godt undervisnings- og oplevelsesrum.

Her vil børn kunne hjælpe til, når dyrene skal fodres, skoleklasser kan se og lære om dyrevelfærd, og her vil også være plads til at vise, hvordan køerne malkes.

Vi ønsker at give alle børn og voksne gode og lærerige oplevelser med det økologiske landbrug, hvor de lærer, mærker og smager de kvaliteter, der er ved en nænsom og naturnær drift. Vi vil formidle om dyrevelfærd og økologi samt hvordan gode fødevarer bliver til, så de kommende generationer kan føle tilknytning og ansvar for den jord vi lever på.

Virksomhedsbeskrivelse 

Mangholm er et økologisk landbrug, der drives efter ældre driftsformer. Det vil sige, vi benytter nogle af de dyrkningsprincipper, der var gældende før industrialiseringen af landbruget virkelig tog fart. Vi har en alsidig drift, dvs. vi dyrker korn på markerne og samtidig har vi en vifte af landbrugsdyr som heste, grise, køer og får. Dyrene græsser på kløvermarkerne og vi laver store mængder hø, som dyrene lever af om vinteren. Alle dyr kommer ud året rundt. Alle vore husdyr er af de gamle danske landracer, der er truet af udrydelse.

0030c.jpg

Vi benytter et varieret sædskifte, der bla betyder at markerne ligger med kløvergræs i ca. 3-5 år. Vi dyrker korn af gamle sorter som f.eks. Ølandshvede, der egner sig fortrinligt til økologisk drift i et landbrug, der er selvforsynende med foder og gødning.

0030b.jpg

Projekt: Besøgsstald

Tilskud til opførelse af stald med gode besøgsforhold til formidling:

120.000 kr.

Skat minus fradrag:

15.000 kr.

Total:  135.000 kr.

 Pr. 25. april er projektbeløbet reduceret fra 475.000 kr. til 135.000 kr. da det har vist sig muligt at skaffe delvis finansiering på anden vis. Indholdet af projektet er uændret

 


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Taknemmelighed

Tak for støtten, du få vores dybeste taknemmelighed, og gør en god gerning.

Ubegrænset 150 kr
Støt nu
Rundtur (kom selv eller giv et gavekort)

Tak for støtten, du (eller en person du gerne vil give en gave) er nu inviteret til en rundtur på Mangholm for to personer, hvor du vil få masser af information om stedet, samt få en stor pose med årstidens grønt fra vores marker med hjem. Desuden byder vi på smagsprøver efter rundvisningen.

Ubegrænset 400 kr
Støt nu
Støttefest (kom selv eller giv et gavekort)

Tak for støtten, du (eller en person du gerne vil give en gave) er nu inviteret til en idyllisk fest på Mangholm for 1 person, hvor menuen hovedsagelig vil bestå af gårdens egne produkter.

28 stk. tilbage 1.000 kr
Støt nu
Skoleklasse

Tak for støtten. Mangholm vil nu invitere skoleklasser til en guidet tur hos os, hvor dyrevelfærd, naturpleje og oplevelser er omdrejningspunkt. Valg af skoleklasse aftales i fællesskab med belønningsgiver.

90 stk. tilbage 3.500 kr
Støt nu
Børnefødselsdag

Tak for støtten, du kan nu inviterer op til 20 børn til fødselsdag på Mangholm. Der vil være dejlig mad, rundtur med landmanden hos alle dyrene, traktortur samt masser af mulighed for leg på gårdens mange arealer.

20 stk. tilbage 10.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Mangholm
CVR 34846081
Region Sjælland
Sektor Landbrug, gartneri og skovbrug
Selskabsform EMV

Se oplysninger i CVR-registeret
Se oplysninger på proff.dk


Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
8.100 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet