Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Nye kølerum til økologisk Fejø Frugt

Fejø Frugt vil forlænge den danske økologiske æblesæsonen ved hjælp af nye kølerum


1.750.000 kr
 


4,00%
Kreditklasse A+ 


5 år
 


50 dage
 

Virksomhedsbeskrivelse

Her kan man følge frugten fra blomst til butik.
Vesterled Frugtplantage ligger på Fejø, som er en lille ø i Smålandsfarvandet knapt et kvarters sejlads fra Kragenæs på Lolland. Fejø er især kendt for sin lange tradition for dyrkning af Danmarks bedste frugt. Den høje kvalitet skyldes Fejøs klima, som er ideelt til frugtavl. Kombinationen af ca. 200 flere solskinstimer end landsgennemsnittet, det milde forår uden sen nattefrost, lysreflektionerne fra det omkringliggende hav samt godt håndværk giver frugt af en kvalitet, som er både målbar og smagsmæssig bedre end hvad du har prøvet før.

Vesterled Frugtplantage dyrker æbler, pærer og blommer. Vi kan levere friskplukket frugt fra starten af august.
For at sikre den højest mulige kvalitet fra frugten hænger på træet til den når forbrugeren, har plantagen også eget lager og pakkeri.

Projektbeskrivelse

Fejø Frugt vil gerne kunne tilbyde Irmas kunder friske danske økologiske Fejøæbler i en større del af året. Med ULO kølere kan man helt naturligt forlænge den danske æblesæson 3 mdr.  Med et ULO kølerum sænker vi iltniveauet, og frugten derved går i dvale, hvorfor svamp og andre lagersygdomme ikke udvikler sig, mens frugten stadig er velsmagende og frisk når vi tager den ud af kølerummene.

Beløbet dækker: Projektering, bygning af kølerummene, installation af køl samt styring af atmosfæren i rummene.


Beskrivelsen er typisk skrevet af låntager selv og giver ikke et komplet billede af hverken lånets eller virksomhedens kreditværdighed. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen. Coop Crowdfundings kreditvurdering er afspejlet i kreditklassen og renten. Det er op til dig selv at søge yderligere information om virksomheden, før du beslutter dig for, om du vil investere.

Om virksomheden
Navn Fejø Frugt
CVR 19899780
Region Sjælland
Sektor Landbrug, gartneri og skovbrug
Selskabsform EMV

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.