Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Hjælp os med at give Aase en overhaling!

Vi har køkkenet, kokkene og maden! nu mangler vi at få sat campingvognen Aase i stand, så hun kan levere mad til vores abonnenter.

0,0
0,0
11,5%
88,5
0,0

5.750 kr
Mål: 50.000 kr 


8 stk.
 


15
 


46 dage
Deadline: 8. december 2017 kl. 17:00 

edamus3.jpg

 

Projektbeskrivelse


Vores campingvogn Aase er opkaldt efter den tidlige ejer i Lille Skensved. Men modsat den virkelige Aase, kan campingvognen godt bruge et makeover. For at sige det mildt.

Vores Aase skal nemlig fungere som det sted, hvor vores kunder henter deres aftensmåltider. Derfor skal Aase tunes, synes og spækkes med køleskuffer, ligesom hun skal dulles op så hun er pæn og præsentabel.

Vi har bundet vores sparepenge i et fornuftigt industrikøkken og en lækker webløsning til abonnenterne, så vi har brug for hjælp fra jer til at finansiere Aases make-over. Unge friske hjælpende hænder får vi fra vores 9.klassepraktikanter fra Søndersøskolen, som også vil stå for at levere en masse foto og video tilbage til kampagnen, så I kan se hvordan arbejdet skrider frem.

 

EDAMUS

 

Virksomhedsbeskrivelse


EDAMUS producerer frisklavede aftensmåltider, som kun skal varmes og anrettes. Vores mål er at give vores kunder mulighed for at få sunde måltider og samtidig lære om smag, bæredygtig produktion og inspirerende madoplevelser. Hver dag laver vi mad til vores abonnenter af råvarer fra lokale gårde i Furesø kommune og omegn.

Maden tilberedes med ren bæredygtig energi og pakkes i bæredygtige materialer, som kan nedbrydes eller genanvendes. Vores kunder henter selv deres måltider fra vores udleveringsvogn, og møder her professionelle som hver især er passionerede formidlere af madkultur og rammerne omkring det inspirerende måltid.

Det handler mest om mad, men EDAMUS sigter desuden på at styrke sammenholdet i de lokale landsbyer og nærmiljøer. Derfor opfordrer og hjælper vi blandt andet vores kunder til at indgå aftaler om at hjælpe hinanden med at hente mad.

Vi laver også mindre formidlingsarrangementer, som skal inspirere deltagerne til for eksempel at gå i køkkenet med børnene eller til at eksperimentere og lege med smag. En del formidlingsarbejde foregår omkring udleveringsvognen mens andet muliggøres af sociale platforme som Instagram, Youtube og Facebook.

 

EDAMUS

 

Personerne bag forklæderne


Mie Nørgaard er forretningsudvikler med en baggrund som forsker i oplevelsesdesign og IT-produktudvikling. Hun driver til dagligt virksomheden MIE NØRGAARD, hvor hun med forsknings-baserede sketching-teknikker styrker virksomheders evne til at analysere data og tænke nyt i lærings- og udviklingssituationer. Mie fungerer ligeledes som underviser og censor på Universiteternes innovationsuddannelser, og har derfor mange års erfaring med at støtte modningen af iværksættervirksomheders forretningsmodeller og kundeforståelse.

Jakob Ørstrup er uddannet PB i ernæring og sundhed. Med en lang baggrund som selvstændig i fødevarebranchen, driver han til dagligt virksomheden Ø&KO der beskæftiger sig med formidling, produktudvikling, økologisk catering samt events. Med afsæt i den gode råvare er Jakobs mål at få alle danskere til at spise bedre og mere varieret, lokalt, økologisk og bæredygtigt. Jakob er et velkendt ansigt på fødevarefestivaller rundt omkring i det danske land, hvor han slår et, nogle vil sige højrøstet, slag for at få budskabet om god mad ud til danskerne.

Caspar Karstensen er direktør i Edamus og fungerer som daglig leder af produktionen. Han er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet på en specialskole i 10 år. De sidste 3 år har Caspar udviklet og drevet madskolen på sin arbejdsplads, hvor hverdagen har indebåret undervisning og formidling af madkultur til alle skolens elever, samt produktion af frokost til skolens personale og elever. Caspar er passioneret amatørkok, og er særligt optaget af at bruge økologiske og bæredygtigte råvarer, noget han utrolig gerne vil formidle til andre, gennem sin madlavning. Caspar har ved flere lejligheder lavet “pop-up”- arrangementer for sin familie, venner og kollegaer, og har længe drømt om at arbejde professionelt med mad og madformidling. Med dette projekt bliver den drøm nu til virkelighed.

 

Hvis du bruger Instagram og Facebook, så skyd dig at følge os - vi hedder Edamus.dk begge steder


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

God karma og taknemmelighed!

Som tegn på vores taknemmelighed sender vi god karma i din retning, og føjer dit navn til vores Hall of Fame på Aases mås.

Ubegrænset 100 kr
Støt nu
Karma, kanvas og en plads på menuen!
Udbydes indtil 1. december 2017 kl. 9:00

Vi pakker god karma i vores unika muleposeposer, der er syet af lækre genbrugsmaterialer fra lokale pulterkamre. Mie har designet de håndlavede poser, men det er vores flittige 9-klassespraktikanter fra Søndersøskolen som skal ha æren for de fine tryk.

Oven i hatten vil Caspar og Jakob opkalde en ret efter dig OG dit navn kommer til at pryde Aases mås – i GULD!

Du kan afhente din karmapose i campingvognen Aase i vores åbningstider fra den 1. december, 2017.

Ubegrænset 350 kr
Støt nu
Gavekort

Giv et gavekort, og få 10% rabat på vores måltider. Værdien svarer til 2 ugers abonnement for to voksne og to børn – og så har du endda stadig penge tilbage til at smage vores lækre friskbagte brød. De håndlavede gavekort er designet af Mie, trykt og signeret af vores søde praktikanter.

…og som om DET ikke var nok, får du også dit navn på vores Hall of Fame, der er placeret på Aases bagside.

Afhentning i campingvognen Aase på udleveringsstederne i åbningstiden fra 1. december, 2017.

Ubegrænset 500 kr
Støt nu
Gavekort

Giv et gavekort, og få 10% rabat på vores måltider. Værdien svarer til 4 ugers abonnement for to voksne og to børn – og så har du endda stadig penge tilbage til at smage vores lækre friskbagte brød. De håndlavede gavekort er designet af Mie, trykt og signeret af vores søde praktikanter.

….og som om DET ikke var nok, får du også dit navn på vores Hall of Fame, der er placeret på Aases bagside.

Afhentning i campingvognen Aase på udleveringsstederne i åbningstiden fra 1. december, 2017.

Ubegrænset 1.000 kr
Støt nu
Køkkenslave UDEN vin

En uvurderlig fedterøvsgave til din mor, og (næsten) alle andre, der har et køkken! Vi sender vores allersødeste kok Caspar for at lave mad og hygge, mens værterne og deres gæster sidder med fødderne oppe. I sørger selv for vinen og Caspar lover at
rydde pænt op efter sig. I taknemmelighed føjer vi også dit navn til vores Hall of Fame på Aases bagende – i GULD!

Deltagerantal: Op til 8 personer.
Sted: Et køkken på vores side af Storebæltsbroen.
Leveringsdato: efter aftale

Ubegrænset 5.000 kr
Støt nu
Køkkenslave MED vin

En uvurderlig fedterøvsgave til din mor, og (næsten) alle andre, der har et køkken! Vi sender vores allersødeste kok Caspar for at lave mad og hygge, mens værterne og deres gæster sidder med fødderne oppe. Caspar medbringer vinen, der passer til maden, og lover endda at rydde pænt op efter sig. Og ikke nok med det: Dit navn kommer op på Aases bagende i fint selskab med alle
vores andre søde støtter.

Deltagerantal: Op til 8 personer.
Sted: Et køkken på vores side af Storebæltsbroen.

Ubegrænset 7.000 kr
Støt nu
Bagekursus: Vi skal bage!

En unik mulighed for at blive ført sikkert gennem brødbagningens finurlige verden. Med udgangspunkt i sin egen grundopskrift guider vores madmand Jakob Ørstrup jer fra kornmark til færdigt brød.
På vejen lærer I om kornsorter, formaling, hævemidler, gluten, afbagning og meget andet. Kurset varer 4 timer og består såvel af fortælling som hands-on. Med andre ord, vi skal bage! Din donation dækker råvarer og selve kurset, men alt efter, hvor kurset skal afholdes kan lokaleleje komme oveni.

Dit navn kommer selvfølgelig også op på vores Hall of Fame i fint selskab med alle vores andre støtter, Kurset er for alt mellem 1 og 24 personer, men vi anbefaler at være omkring 16 deltagere.

Kurset afvikles i 1. Kvartal 2018 efter nærmere aftale.

Vil du vide mere om bagekurset er du velkommen til at kontakte Jakob Ørstrup på jakob@edamus.dk eller 22277353.

Ubegrænset 10.000 kr
Støt nu
Kokkeskole: Vi skal lave mad!

Hvad end anledningen er teambuilding i firmaet, rund fødselsdag for familien eller noget helt andet, bliver der tale om en dag i køkkenet for fuld udblæsning.

Under kyndig vejledning af vores favoritkokke Caspar Karstensen og Jakob Ørstrup, guides deltagerne igennem produktionen af enten en buffet med efterfølgende dessert eller en regulær 5-retters menu. Vi arbejder med økologiske råvarer og laver maden fra bunden. Undervejs vil der være små ophold i produktionen, hvor kokkene viser jer professionelle fif og tricks, der er med til at sætte prikken over i’et. Donationen dækker råvarer, selve kurset, lokaler og drikkevarer undervejs. Tidsrammen er 6 timer fra start til slut. Ved særlige ønsker til lokation kan merpris forekomme

Deltagerantal: Fra 1-30 personer.
Tidspunkt: Kurset afvikles i 1. Kvartal 2018 efter nærmere aftale.
Som tegn på vores taknemmelighed føjer vi selvfølgelig også dit navn – i GULD - til vores eksklusive Hall of Fame på Aases bag.

Ubegrænset 25.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn EDAMUS
CVR 38949578
Region Hovedstaden
Sektor Serviceerhverv
Selskabsform EMV

Se oplysninger i CVR-registeret
Se oplysninger på proff.dk


Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
5.750 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet