Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Årstiderne fortalt gennem chokolade

Vi vil kombinere god håndlavet chokolade med årstidens friske råvarer


56.850 kr
 


6 stk.
 


116
 


89 dage
 

Vi hedder Anders Ørbæk og Stuart Eve - sammen kalder vi os ØRBÆK & EVE. 

Vi bor i Aarhus og vi mødte hinanden i Naturbørnehaven Ajstrup Gl. Skole hvor vi begge har børn. Hurtigt fandt vi en fælles interesse i god chokolade, og en nat på Samsø - under en campingtur med vores familier, svøbt i tæpper under stjernehimmelen - begyndte vi at drømme om at starte en lille, økologisk "bean-to-bar" chokoladeproduktion i Aarhus.

Sammen med vores familier har vi derfor det sidste år eksperimenteret med at fremstille økologisk, håndlavet kvalitetschokolade. Vi importerer økologiske fairtrade kakaobønner fra Peru, forarbejder dem og blander dem med dansk økologisk roesukker og mælkepulver. Vores vision er at lave chokolade som er blandt den bedste i Danmark, og lige nu har vi fire produkter i vores sortiment: Nordic Noir 85%, Nordic Noir 65%, Nordlys 45% og Heimdal 35%. 

Vores familier elsker naturen og årstidens friske råvarer, og vi er ofte ude med vores børn og finde nødder, bær og frugter som vi bruger i vores madlavning. Vores drøm er at kombinere denne interesse med vores passion for chokolade og lave “årstidschokolade” - chokolade som afspejler naturen og årstidernes skiften i Danmark.

 oerbaek og eve familie.jpg

 

Dette projekt handler om at starte en produktion af årstidschokolade i Danmark. Vi har en drøm om at kombinere alle de gode råvarer man kan høste i den danske natur - f.eks. hasselnødder, jordbær, sydesalt, havtorn, rabarber, valnødder og pærer - med vores egen håndlavede kvalitetschokolade. Vi synes der er noget helt særligt ved den danske natur og sæsonernes skiften - oplevelsen af de forskellige råvarer som kommer og går, og årstidernes forskellige stemninger - og vi vil gerne formidle denne oplevelse gennem vores chokolade.

Den bedste måde at tilbyde årstidschokolade på - mener vi - er som et årsabonnement hvor man ikke bare køber én plade chokolade, men et helt års chokolade. Fire gange om året (februar, maj, august, oktober) vil vi lave en ny chokolade med sæsonens råvarer, og derudover indeholder chokoladeabonnementet også en særlig julechokolade i december. Æskerne til årstidschokoladen bliver udsmykket og designet i samarbejde med lokale kunstnere, sådan at hver årstidschokolade er unik.

oerbaek og eve chokolade.jpg

 

For at sætte dette projekt i gang har vi brug for jeres hjælp. Vi har brug for et større produktionskøkken, flere maskiner og flere forme, og derfor håber vi på jeres støtte. Til gengæld kan I blive de første til at opleve årstidschokoladen. Chokoladeabonnementerne for 2018 sælges kun via denne crowdfunding-kampagne og ved at støtte os nu er I sikret chokolade hele næste år.

Alle abonnementer er inkl. forsendelse direkte til din adresse. Du er også velkommen til at hente chokoladen selv i vores produktionslokale i Aarhus, og så giver vi selvfølgelig nogle smagsprøver som tak for hjælpen. Hvis du ønsker at give et chokoladeabonnement som gave til en du holder af, så er dette også muligt. Du reserverer blot den belønning du ønsker at give, og så får du - når kampagnen udløber - mulighed for at ændre leveringsadresse. Du får mere information om dette pr. email. Hvis man bare elsker chokolade ligesom vi selv gør, så er der selvfølgelig større abonnementer. 


Vi håber på jeres støtte!

Tak!


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

God karma og en plade chokolade

Vi siger tak og sender en plade chokolade til dig.

Ubegrænset 100 kr
Støt nu
Årstidschokolade - Abonnement for 2018

Vi siger tak og du får fire plader årstidschokolade (februar, maj, august, oktober) + lidt sødt til jul (december). Chokoladen kommer løbende i 2018 med start i februar. Vi sender din chokolade til dig
direkte med posten.

Abonnementer for 2018 kan kun købes via denne kampagne og normalprisen er 400 kr. pr. abonnement.

Ubegrænset 350 kr
Støt nu
"Jeg vil have mere!" Årstidschokolade abonnement for 2018 + vores almindelige chokolade

Vi siger tak og du får et abonnement på vores årstidschokolade (se ovenover) + fem plader af vores almindelige chokolade (én plade sendt med hver plade årstidschokolade).

Abonnementer for 2018 kan kun købes via denne kampagne. Normalprisen er 400 kr. pr. abonnement og 275 for fem plader almindelig chokolade.

Ubegrænset 550 kr
Støt nu
"Jeg kan ikke få nok!" Årstidschokolade x 2 OG vores almindelige chokolade

Vi siger tak og du får et dobbeltabonnement på vores årstidschokolade (se ovenover) + 10 plader af vores almindelige chokolade (to plader sendt med hver årstidschokolade).

Abonnementer for 2018 kan kun købes via denne kampagne og normalprisen er 400 kr. pr. abonnement og 550 kr. for ti plader almindelig chokolade.

Ubegrænset 1.000 kr
Støt nu
Kom og lav chokolade med os

Tag op til 10 af dine venner med i vores lokale i Aarhus og kom og lav chokolade med os. Vi smager selvfølgelig på en masse chokolade
undervejs og du får chokolade med hjem. Varighed ca. 3 timer.

3 stk. tilbage 2.000 kr
Støt nu
Vi laver chokolade til dit event

Vi laver en unik chokolade til dit event - f.eks. bryllup eller firmafest. Smag og form finder vi på sammen med dig, og efterfølgende fremstiller og leverer vi chokoladen. Maks 100 stk. / 5 kg. chokolade.

5 stk. tilbage 3.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Ørbæk og Eve
CVR 38829211
Region Midtjylland
Sektor Handel
Selskabsform IvS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.