Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

DEL DIT SKRALD

Vi vil gerne være være med til at ændre vores vaner og tanker vedr. det skrald vi forbruger hver dag...

4,2
95,8
0,0

1.904 kr
Mål: 45.000 kr 


5 stk.
 


7
 


24 dage
Deadline: 19. marts 2018 kl. 17:04 
Virksomhedsbeskrivelse
Vi ved godt, at affaldssortering ikke er særlig sexet og ret besværligt. Derfor har DEL DIT SKRALD gjort det lidt ekstra lækkert og mere enkelt at sortere vores affald med en tidløs designløsning, der minimerer plads. 

delditskrald_03.png
GOTS certificeret økologisk Fairtrade bomulds mulepose med lang hank i natur farve. Vælg mellem to giftfri printdesign.
 
Vi vil gerne være være med til at ændre vores vaner og tanker om det skrald, vi forbruger hver dag... Bare lige få os til at tænke os lidt bedre om, når vi smider vores skrald i skraldespanden. Var der noget, vi kunne have genbrugt, kunne vi måske have sparet på emballagen inden indkøb, og hvad med de mange to-go kopper samt take-away emballage vi smider ud hver dag? Hvad nu hvis vi på sigt blev så gode og vant til at sortere derhjemme, at vi begyndte at stille krav til vores lokale cafe & take-away spot – kræve at de gør det nemmere for os at sortere skrald, også når vi er ude. Hvis vi alle tager et lille skridt ad gangen, kan det skabe en forskel – gode vaner har nemlig en tendens til at smitte.
 
del_packshot_knage.pngHånddrejet danskproduceret knage i elmetræ fra den fynske skov

 

Projekbeskrivelse

Helt enkelt - det skrald vi skaber hver dag skal vi i gang med at sortere eller i hvert fald blive bedre til det, så det kan bruges igen - det er ret smart. Vi har nemlig ikke ubegrænsede mængder af materialer fra naturens hånd og vores forbrug falder nok ikke lige foreløblig; så hvorfor ikke deles om det, vi har tilbage?

DEL DIT SKRALD er en ide af Jeanette Koustrup. Hun har aldrig rigtig tænkt så meget på miljøet og altid følt, at de ekstreme miljøaktivister har råbt lidt for højt og forgæves om vores klima. Hun tog det ihvertfald ikke seriøst og havde alt for travlt med sin karriere i reklamebranchen og med at købe alle de ting, som hun egentlig ikke havde brug for.

Da hun blev mor, fik hun pludselig mere tid, og de mange varer, hun slæbte op på 4. sal, fik hende til at indse, hvor grådige vi alle er blevet. Inklusiv hende selv som allerede havde et alt for stort overforbrug.

Med små skridt designede hun derfor sit eget sorteringssystem på bagtrappen bag køkkendøren, og efter kort tid blev det en vane at sortere det skrald, som sagtens kunne bruges igen. Hun tænkte: "Hvis jeg kan gøre det, så kan alle... Bare et lille skridt ad gangen".

Da Jeanette prøvede at lære hendes 5 årige søn Kalle at sortere, var det ikke nogen nem opgave at overbevise ham - det var jo nemmere bare at smide alt skrald i den samme skraldespand. En dag, da de havde købt en bakke jordbær, ville Kalle smide plastikbakken i skraldespanden. Jeanette forklarede ham, at hvis ikke han sørgede for at sortere bakken, var der jo ikke nok plast til at producere en ny jordbærbakke til en anden dreng. Tiøren faldt for Kalle og navnet til DEL DIT SKRALD opstod. 

del_packshot_skilte.pngMaterialeskilt - vælg mellem PAP, PAPIR, GLAS, METAL eller PLASTIK

Hvis vi alle skal have lyst til at sortere vores skrald, er det vigtigt, at det i det mindste ser godt ud og ikke fylder pladsen op i vores små køkkener. Derfor har DEL DIT SKRALD udviklet en designløsning, der minimerer plads og samtidig er lækkert nok til, at vi vil have det hængende i køkkenet. Affaldssortering er kun let, hvis vi gør det simpelt og lige ved hånden.

Ved at købe din DEL DIT SKRALD løsning via denne crowdfunding kampagne sparer du 30 % i forhold til butikspris. 

Vil du vide mere, så find os her:

Facebook

Instagram

www.delditskrald.dk

 


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

MATERIALE SKILT

Materiale skilt i krydsfiner 9 x 3,5 cm / d. 0,6 cm. —
vælg mellem teksten: PAP, PAPIR, GLAS, METAL el. PLASTIK

Ubegrænset 45 kr
Støt nu
EN KNAGE

HÅNDDREJET KNAGE I ELMETRÆ

Hånddrejet danskproduceret knage i elmetræ fra den fynske skov — Ø 3 cm. / dybde 2 cm.

Ubegrænset 119 kr
Støt nu
EN MULEPOSE

ØKO MULEPOSER

GOTS certificeret økologisk Fairtrade bomulds mulepose med lang hank i natur farve. Du kan vælge mellem to giftfri print design - logo samt/ eller vores signatur træ.

Størrelse: B: 38 cm. / H: 42 cm.

Ubegrænset 119 kr
Støt nu
KOMBO

KOMBO PAKKE - Her får du både mulepose, knage & materiale skilt.
Sorter dit skrald med vores økologiske mulepose, vælg dit træskilt med den tekst du ønsker og hæng det på vores hånddrejede danskproducerede knage i elmetræ.
– SÅ ER DU GODT I GANG....

Ubegrænset 225 kr
Støt nu
KOMBO x 3

KOMBO WASTE x 3 - Her får du både muleposer, knager & materiale skilte.

Sorter dit skrald med 3 af vores økologiske muleposer, vælg 3 træskilte med den tekst du ønsker og hæng det på vores hånddrejede danskproducerede knage i elmetræ - du modtager 3 knager i alt.
– SÅ ER DU GODT I GANG....

Ubegrænset 579 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Del Dit Skrald
CVR 38765175
Region Nordjylland
Sektor Serviceerhverv
Selskabsform EMV

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
1.904 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet