Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Håndlavet vestsjællandsk ost

Kunigunde er en lille produktionsvirksomhed på Vestsjælland med tilhørende lille butik. Vi laver de fineste 10 forskellige slags hjemmepiskede flødeoste og 5 slags fine fyldte brier samt 11 varianter af syltetilbehør til osteborde. Alt er håndlavet.


9.000 kr
 


5 stk.
 


18
 


106 dage
 

Håndlavet vestsjællandsk ost

Kunigunde er en lille produktionsvirksomhed på Vestsjælland med tilhørende lille butik. Vi laver de fineste 10 slags forskellige hjemmepiskede flødeoste og 5 slags fine fyldte brier samt 11 varianter af syltetilbehør til osteborde. Alt er håndlavet og fremstillet af helt egne opskrifter. Kunigunde var navnet på en af familiens geder, som producerede mælk til kid og børn. Birgitte har passion for oste og har arbejdet i ostebranchen i næsten 15 år udover en uddannelse som kok.

Vores vision er at skabe tilgængelighed af vore delikatesseoste i dagligvarebutikker og forsyne delikatesser og dagligvarebutikkerne i hele Danmark samt at eksportere produkterne til EU-lande. Målet er derfor eskalering og samarbejde med dygtige folk, som har samme vision og kan hjælpe os skridtet videre. Det er dog endnu ikke lykkedes os at finde passende samarbejds partner/investorer der kan/vil overtage produktionen af vores produkter. Derfor søger vi på ny midler gennem Coop Crowfunding, så vi selv bliver i stand til at levere til nuværende og kommende kunder.

Vi har indgået aftale med Irma om levering (i uge 11) af 4 udvalgte produkter til de butikker ud af 80 butikker, der ønsker at have Kunigundes produkter på hylderne. Derudover har vi fået Nemlig.com som kunde midt Januar.

Disse aftaler stiller støre krav til vores produktionsfaciliteter samt likviditetsbehov.

 

Pengene skal gå til frikøb af kølebil, indkøb af råvarer til kommende ordre, nyt/støre kølerum samt støre røremaskine.


kunigunde billede af ost.jpg

Kunigunde er et lille osteproduktionskøkken på Vestsjælland

Det er målet, at der skal være tilgængelighed for alle til vores kvalitets- og håndværksflødeoste via de dagligvarebutikker, som brænder for den gode kvalitet. Der er noget for enhver smag, salte som sødlige, stærke som milde. Udover flødeoste laves også delikate franske brier med flødeostecremer samt spændende hjemmelavet nødde- og syltetilbehør til oste.

 

Basisproduktet – FLØDEOSTEN - fremstilles af et Danmarks mindste mejerier. Den er udvalgt pga. den fine rene smag, og fordi den ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer.

 

Produkterne bliver skabt ud fra egenudviklede opskrifter af de bedste ingredienser. Med de forskellige smagsvarianter er der lagt op til et ostebord, alle kan være med til. Serveret med vor hjemmelavede sylt og nødder er oplevelsen komplet.

 

Kunigunde er et lille osteproduktionskøkken på Vestsjælland med tilhørende lillebitte butik siden januar 2015. Vi er beliggende helt ude ved Storebælt i Drøsselbjerg. Lokalområdet er et lille landsbymiljø med udsigt til Musholm og Fyn. Kunigunde var navnet på en af familiens malkegeder, som forsynede den med mælk samt gedeoste og gedekid. Dog er flødeostene i dag fremstillet af komælksfløde.

 

6/6-18: Da vi har fået finansiering andetstedsfra og vi samtidig ønsker at kunne sende belønninger afsted til dem, der har støttet denne kampagne indtil videre, reduceres målet til 9.000 kr. Tusind tak til alle, der har støttet vores projekt indtil videre.


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Gavekort til hjemmelavet produkt fra Kunigunde

Du modtager et gavekort på 1 stk produkt efter eget valg, til afhentning i vores lille butik i Drøsselbjerg Vestsjælland.

Ubegrænset 200 kr
Støt nu
Gavekort til hjemmelavede produkter fra Kunigunde

Du modtager et gavekort på 3 stk produkter efter eget valg, til afhentning i vores lille butik i Drøsselbjerg Vestsjælland.

Ubegrænset 500 kr
Støt nu
Gavekort til hjemmelavede produkter fra Kunigunde

Du modtager et gavekort på 7 stk produkter efter eget valg, til afhentning i vores lille butik i Drøsselbjerg Vestsjælland.

Ubegrænset 1.000 kr
Støt nu
Et fuldt sortiment af Kunigundes 25 produkter

Du modtager et gavekort på 25 produkter, som svarer til et fuldt sortiment af Kunigundes flødeoste, opsprøjtede brier samt sylteprodukter. Disse afhentes i vores lille butik, eller kan leveres på Sjælland.

Ubegrænset 3.000 kr
Støt nu
Besøg i Kunigundes produktion m smagning for 15 prs samt 2 stk produkter til hver.

Du modtager et gavekort på et 1,5 timers besøg for 15 prs i Kunigundes lille produktionsvirksomhed. Her smager I på vore hjemmelavede oste og tilbehør, samt får 2 produkter med hjem hver.

Ubegrænset 6.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Kunigunde
CVR 39053098
Region Sjælland
Sektor Handel
Selskabsform IvS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.