Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Sleep Among Goats

Kom og sov blandt gederne og hjælp os med at lave et nyt ferieretreat for børnefamilier

26,1
73,9
0,0

7.840 kr
Mål: 30.000 kr 


6 stk.
 


19
 


6 dage
Deadline: 30. maj 2018 kl. 17:00 

LuxCamp og Besøgslandbrug LangtUde

LangtUde er navnet på en tidligere ødegård beliggende i et naturskønt vådområde nær Bjerregrav mose, vest for Randers. Her kan et udvalg af de gamle danske landracer opleves, når de boltrer sig på eng og i skov. Her har de rig mulighed for at bruge deres naturlige sanser og instinkter. 
Udover at deltage i arbejdet for bevarelsen af de gamle husdyrracer, er LangtUde en zoologisk oase, hvor dyrevelfærd er alfa og omega. Derfor har vi også lagt vægt på, at alle gårdens dyr skal have masser af plads, så de har rig mulighed for at dyrke deres naturlige adfærd.
De gamle husdyrracer egner sig særdeles godt til det frie liv på gården. Året rundt har de mulighed for at finde rigelige mængder af naturlig føde som for eksempel agern, bær og larver. Kombineret med masser af motion trives dyrene i et stressfrit liv. Dyrenes velbefindende kommer altid i første række, hvilket iøvrigt kan smages.

Vi fravænner ikke vores smågrise, dvs. at vi ikke tager dem fra soen når de er ca. 5 uger gamle. Det betyder at vi ikke har brug for at anvende antibiotika og zink, som man ellers gør for at få stabiliseret de små grises maver. Vores hangrise bliver ikke kastreret, og skulle man som kunde være så uheldig at få gris som lugter af skatol under tilberedningen, er der fuld refundering. Vi har valgt ikke at kastrere, idet sandsynligheden for forekomst af skatol er meget lille, og vi mener, at dyrene fortjener bedre.
 
eogged.jpg
Vi er en lille familie, som har opstartet et mindre landbrug bestående af et stort udvalg af De Gamle Danske Husdyrracer. Vi flyttede fra en 100 kvm lejlighed i Århus til et udkast i habitatområdet nær Bjerregravmoserne, Randers. Mor er forsker, Far er arkitekt og Elias 8 år går i 2 klasse.

Hør mere om vores historie og projekter her.

Sleepingagoats_08.jpg

Sleep Among Goats- En hybrid mellem Bed&Breakfast & Glamping.


Overnat i smukke Gedelige omgivelser, ude hvor der er højt til loftet. Book din ferie hos os og overnat i et 24 kvm lærreds telt med gulv, terrasse og tilstødende bade og toilet faciliteter. Fra Campen er der udsigt over sø og eng samt masser af gedehygge. Her er overdækket udekøkken med grill, vask og flere bålsteder. 

LangtUde er også et besøgslandbrug for bevarelse af de gamle husdyrracer, rundture og mulighed for at deltage i projektet er muligt.

Det er muligt at leje kano og tage på ture i Skals Å, som ligger 300 meter fra Campen. Her er rigeligt med oplevelser i området, og vi kan pege flere ud og hjælpe dig med at sammensætte din ferie. Campen kan rumme 2 voksne og 2 børn. 

Målet er at få etableret en 2 pers. voksenhytte på 20-24 kvm og en børnehytte til 2 børn. Begge hytter får luksusbade- og toiletfaciliteter, samt en lækker indretning af arkitekten selv. Læs og se mere på vores hjemmeside.
 
Sleepingagoats_03.jpg
 
Sleepingagoats_06.jpg
 
Opdatering 11/04-18: Projektet forlænges med en måned, så vi kan nå at få endnu flere bookinger til vores nye ferieretreat. Tak til alle dem, der har støttet os indtil videre! 

Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Bacon

200 g skiveskåret bacon af sortbroget landrace svin til afhentning i gårdbutikken.

16 stk. tilbage 60 kr
Støt nu
Ribbensteg

600 g ribbensteg af sortbroget gammel dansk landrace svin til afhentning i gårdbutikken.

2 stk. tilbage 150 kr
Støt nu
Guidet rundtur for fire personer incl. bål mad

Få en grundig rundtur og oplev livet på gården.

Vi kommer tæt på alle de gamle danske husdyrracer og slutter af med bål og smagsprøver på gårdens produkter

Her er det ikke muligt at tilføje perioder, og vi har åbent alle dage, så støt/køb produktet og ring for at booke periode/tid. 61 67 26 23

Ubegrænset 400 kr
Støt nu
1 nat - 2 voksne + 2 børn

Få en anderledes oplevelse og Sleep Among Goats.

Prisen er for en nat i Gedelige omgivelser, 2 luksustelte inkl. morgenmad med hovedsagelig produkter fra egen produktion.

Campen er bestående af 2 stk. telte i lærred med gulv, terrasse og tilstødende bade og toilet faciliteter. Fra Campen er der udsigt over sø og eng samt masser af gedehygge. Her er overdækket udekøkken med grill, vask og flere bålsteder.

LangtUde er også et besøgslandbrug for bevarelse af de gamle husdyrracer. Der er mulighed for rundture og for at deltage i projektet.

Det er muligt at leje kano og tage på ture i Skals Å, som ligger 300 meter fra camp. Her er rigeligt med oplevelser i området, og vi kan pege flere ud og hjælpe dig med at sammensætte din ferie. Campen kan rumme 2 voksne og 2 børn.

Sæson forventes at køre fra midt maj til ca. d. 21 oktober. Her er det ikke muligt at tilføje perioder, og vi har åbent alle dage, så støt/køb produktet og ring for at booke periode/tid. 61 67 26 23

Ubegrænset 600 kr
Støt nu
Fredag til Søndag- 2 voksne + 2 børn

Få en anderledes oplevelse og Sleep Among Goats.

Prisen er for to nætter i Gedelige omgivelser, 2 luksustelte inkl. morgenmad med hovedsagelig produkter fra egen produktion.

Campen er bestående af 2 stk. telte i lærred med gulv, terrasse og tilstødende bade- og toiletfaciliteter. Fra Campen er der udsigt over sø og eng samt masser af gedehygge. Her er overdækket udekøkken med grill, vask og flere bålsteder.

LangtUde er også et besøgslandbrug for bevarelse af de gamle husdyrracer, og her er mulighed for rundture og for at deltage i projektet.

Det er muligt at leje kano og tage på ture i Skals Å, som ligger 300 meter fra camp. Her er rigeligt med oplevelser i området, og vi kan pege flere ud og hjælpe dig med at sammensætte din ferie. Campen kan rumme 2 voksne og 2 børn.

Sæson forventes at køre fra midt maj til ca. d.21 oktober. Her er det ikke muligt at tilføje perioder og vi har åbent alle dage, så støt/køb produktet og ring for at booke periode/tid. 61 67 26 23

Ubegrænset 950 kr
Støt nu
Gavekort

Gavekort på 200,- til vores webshop, sendes pr. mail ved projektets afslutning

Udsolgt 200 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Langtude
CVR 38488309
Region Midtjylland
Sektor Landbrug, gartneri og skovbrug
Selskabsform EMV

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
7.840 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet