Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Støt opførelse af malteri på Ærø = 100 % lokal whisky fra Ærø

Ærø Whisky virkeliggør 100 % lokal produktion - hjælp det lille destilleri til, med egne håndværkere, at bygge sit eget malteri.


40.090 kr
 


3 stk.
 


42
 


88 dage
 

Visionen om 100 % lokal whisky fra Ærø

Ærø Whisky virkeliggør drømmen om et malteri, så produktionen af whisky fra øen i det sydfynske øhav kan gøres 100% lokalt. Med et nyt malteri kan visionen om at lave en whisky produceret udelukkende på Ærø gå i opfyldelse.

Vi bygger malteriet selv med hjælp fra lokale håndværkere, som også er medejere af Ærø Whisky.

Coop Crowdfunding er en lille men vigtig brik i finansieringen. Ærø Whisky skyder selv op imod 300.000 kr. i projektet. Vores bankforbindelse, den lokale Rise Flemløse sparekasse, bidrager også til finansieringen. Hvis du besøger vort lille destilleri i Ærøskøbing, forventer vi at kunne vise dig vort nye malteri allerede i 2019.

En rigtig whisky tager god tid, så bliver malteriet finansieret, kan de første flasker, hvor alt er lavet på øen, åbnes og drikkes ca. 4 år fra nu. Ærø Whisky er en lille spiritusproducent, der i al beskedenhed har som målsætning at lave noget af verdens bedste whisky. Når du støtter det nye malteri, får du enten et foredrag, en flaske rom eller en flaske whisky som tak.

 

solera rum.jpg

 

Ærø Whisky: Et helt igennem lokalt projekt

Ærø Whisky drives af direktør Michael Nielsen, men ejes af over 350 anpartsejere, hvoraf ca. halvdelen bor på Ærø. Det betyder, at ca. 2 % af Ærøs befolkning er medejer af virksomheden, så det er i den grad et lokalt projekt. Vi har til huse i en renoveret vaskebygning på torvet i Ærøskøbing bag den gamle købmandsgård. Her har vi installeret et flot destilleri med skinnende kobberkedler, som besøgende kan se fra et besøgscenter i den anden ende af bygningen.

 

006.jpg

 

Hos Ærø Whisky er vi ret nørdede omkring det, vi laver, og ambitionsniveauet er højt. Vi går op i, at vores whisky skal være lokal og økologisk, og så skal den selvfølgelig smage godt. Derfor producerer vi single malt whisky af økologisk byg, der kan spores til én bestemt mark på Ærø. En del af vores tønder bygges på ærøsk egetræ, og med vores eget malteri kan vi få fuld kontrol over produktionen og sikre et helt igennem lokalt produkt.

 

foto af fl. nr. 1.jpg

 

Vi startede med at producere vores første batch i 2013, og det meste af vores whisky er desværre allerede udsolgt. Derfor er den whisky, du køber ved at støtte dette projekt, først klar til dig i 2022. Vil du have noget godt til ganen allerede i år, kan du købe en flaske Ærø rom lagret på ærøske egefade - den bliver sendt afsted til efteråret.

På forhånd tusind tak for din støtte!


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Whisky foredrag med smagsprøver for to personer

Kom forbi destilleriet i Ærøskøbing og få hele historien om destilleriets rejse direkte fra Giraffen - Ærø Whiskys direktør Michael Nielsen. Michael har en privat whisky-tønde, vi skal smage på, og vi tager også lidt rom frem. Mail gerne i god tid for at booke besøget på whisky@outlook.dk.

189 stk. tilbage 400 kr
Støt nu
En flaske Ærø Solera Rom

Få en flaske Ærø Solera Rom sendt hjem til dig. Vores rom er dejlig naturlig uden e-numre, ikke tilsat sukker eller karamel. Rommen bliver ikke koldfiltreret men tappes derimod som raw cask.

466 stk. tilbage 785 kr
Støt nu
En flaske 100 % Ærø Whisky i 2022

Vær blandt de første, der smager vores 100 % lokale whisky lavet på malt fra vores eget malteri. Vi tapper allerede i 2022 den første årgang fra eget malteri. Tønderne er helt friske, nye og beskedne i størrelsen. Det sikrer en god whisky efter bare få års lagring.

Whiskyen kan tilsendes i 2022, hvis du selv tager kontakt og bekræfter din leveringsadresse. Ellers kan du selvfølgelig komme forbi destilleriet og hente din flaske.

97 stk. tilbage 3.000 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Ærø Whisky
CVR 35230882
Region Syddanmark
Sektor Industri
Selskabsform ApS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.