Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

99 % normal - økologisk juice med fårekyllinger!

Vær med, når Syngja lancerer verdens første serie af juice med 1 % fårekyllinger. Det skal være nemt og lækkert at indtage insekter!

29,6
70,4
0,0

7.400 kr
Mål: 25.000 kr 


4 stk.
 


25
 


7 dage
Deadline: 30. september 2018 kl. 23:59 

Vores vision er, at det skal være nemt og lækkert at indtage insekter. Ikke kun fordi insekter er det bæredygtige alternativ og den nye superfood, men også fordi insekter faktisk smager af noget! Derfor kan vi i løbet af sommeren præsentere 3 varianter af juice og shots, der på bedste vis balancerer umami-smagen fra fårekyllinger med de bedste økologiske råvarer. Alt sammen for at booste din sundhed, fremme vitaliteten og udfordre normerne.

 

dansk.png

 

Hvad støtter jeg?

Ved at købe en af vores pakker støtter du vores produktion af smagfulde og energirige juice og shots med naturligt Vitamin B12 fra fårekyllinger. Desuden er du med til at hjælpe os med fortsat at udvikle nye funktionelle produkter. Det er nemlig ikke nogen nem sag at producere en læskedrik, der både er næringsrig og velsmagende. Det har faktisk taget os 2 år at komme derhen, hvor vi er nu, hvor vi kan gå i gang med at producere i større skala. Ved at støtte os støtter du hele vores koncept om insekter som en naturlig og berigende ingrediens i dit liv.

 

Syngja_spinat_gulerod cropped.jpg

 

Hvorfor insekter?

Mad og drikkevarer med insekter er ikke bare endnu en dille. Det er et seriøst alternativ til, hvordan man kan spise mere bæredygtigt - uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Fårekyllinger indeholder lige så meget protein som oksekød, men har desuden også fibre, mineraler, Omega 3 og er sprængfyldt med Vitamin B12. Vitamin B12 findes udelukkende i animalske produkter og derfor kan vegetarer, flexitarer og veganere nemt komme i underskud af dette vitamin. Det giver derfor rigtig god mening at tilføje insekter til en juice, der jo udelukkende består af frugt og grønt! (Det er naturligvis kun relevant, hvis man er vegetar af sundheds- og klimamæssige årsager). Insekternes høje indhold af protein bidrager desuden med en fremragende smag af umami - den dybe, lækre smag vi kender fra fx røde bøffer, lagrede oste, svampe og soltørrede tomater. I modsætning til kød og mange planter behøver insekter kun et minimalt forbrug af vand og plads - nå ja, og så udleder de også meget mindre CO2 end koen på marken.

 

Cricket_facts_dansk.png

 

Vores historie

Syngja er stiftet ud fra en fælles drøm om at lave fødevarer med insekter, som alle kan tage til sig. Det hele starter i sensommeren 2016 da vi, Philip og Jakob, tilfældigt mødes på en cocktailbar i København. I aftenens anledning serveres der snacks med insekter og vi falder naturligt i snak over de kuriøse hapsere. Philip har en baggrund i fødevaretrends og brands; Jakob har en pH.D i molekylærbiologi, har været fårekylling-avler i Ohio og stiftet en lokal fårekylling-farm kaldet BuggingDenmark. Det måtte jo danne grobund for mere!

Vi slår derfor pjalterne sammen og begynder på adskillige eksperimenter hjemme i køkkenet - alt lige fra müslibarer med græshopper til patéer med melorme. Men så slår det os: hvorfor ikke starte med en drik? Vi ved nemlig fra egen erfaring, at hvis folk skal lære at spise insekter, så skal insekterne integreres i sunde og populære produkter, der nemt kan blive en aktiv del af hverdagen. Og hvad er mere udbredt end de skarpe ingefærshots eller de sødmefulde juices?

 

syngja jacob og philip.jpg

Mændene bag Syngja: Jakob (venstre) og Philip (højre)

 

Nu, efter 24 måneders intenst arbejde med research og udvikling, har vi endelig perfektioneret vores juiceprodukter. I februar 2017 gik vi på markedet med en prototype kaldet “FEMTEN Fårekyllinger” og siden da har vi stiftet samarbejde med Københavns Universitet og Teknologisk Institut omkring optimering af drikkens tekniske og funktionelle kvaliteter. Det betyder, kort sagt, at juicen har en tekstur og en mundfylde, som er helt lig de produkter, du er vant til, foruden at vi på bedst mulige vis bevarer de sunde, naturlige næringsstoffer over tid. 

Siden sommeren 2016 er vi blevet 5 mand på teamet, der alle deler passionen for at promovere den grønne omstilling - uden at gå på kompromis med velvære og velsmag. Vores produkter er baseret på de nordiske værdier ud fra kvalitet, innovation og bæredygtighed. Derfor er det naturligt for os at vælge navnet Syngja. Syngja er oldnordisk og betyder slet og ret “at synge” - den samme sang som kan høres fra fårekyllingerne på en lun sommeraften.

Skål, og tak for støtten!

 

Psst... Vil du vide mere? Så find os på Facebook, Instagram eller på syngja.dk

Belønningerne kan afhentes på adressen efter aftale. Kom forbi til en sludder - og modtag en lille ekstra insektsnack.
Syngja, Vermundsgade 13-15 (DARE2Mansion), 2100 KBH Ø.

Der er 12 måneders holdbarhed på produkterne. 3-4 dage i køleskab efter åbning.

31/07-18 Vi vil gerne give endnu flere danskere mulighed for at smage vores juice, så derfor har vi forlænget projektet med en måned.


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

3x BUGS'N JUICE (300mL) eller 6x BUGS'N SHOT (60mL) inkl. levering

Du ved hvad man siger: en fårekylling om dagen, holder doktoren af vejen!
Okay, måske ikke... men det er super sundt og smager fantastisk (og ham doktoren kommer ikke forbi foreløbig).

Vælg mellem varianterne:
ØKO Æble & Ingefær // ØKO Rødbede & Havtorn // ØKO Spinat & Gulerod

*OBS: Juicen er mild, og shottet er stærkt!

Kan evt. afhentes på adressen efter aftale. Kom forbi til en sludder - og modtag en lille ekstra insektsnack.

Ubegrænset 150 kr
Støt nu
6x BUGS'N JUICE (300mL) eller 12x BUGS'N SHOT (60mL) inkl. levering

Dobbelt op på belønning! Du får tilfredsstillet dit behov for sunde, smagfulde energi-boostere over mindst 14 dage - og har fået et solidt skud naturligt Vitamin B12 med på vejen.

Vælg mellem varianterne:
ØKO Æble & Ingefær // ØKO Rødbede & Havtorn // ØKO Spinat & Gulerod

*OBS: Juicen er mild, og shottet er stærkt!

Kan evt. afhentes på adressen efter aftale. Kom forbi til en sludder - og modtag en lille ekstra insektsnack.

Ubegrænset 250 kr
Støt nu
12x BUGS'N JUICE (300mL) eller 24x BUGS'N SHOT (60mL) inkl. levering

Fantastisk! Du skal have BUGS'N JUICE/SHOT for alle pengene! Du ved, hvor vigtigt det er at holde kroppens depot af Vitamin B12 ved lige og derved sørge for den naturlige energi i hverdagen. Med denne pakke har du nok til den næste måneds tid, og du har samtidig overskud til at sprede det gode ord og byde vennerne på en tår. Skål!

Vælg mellem varianterne:
ØKO Æble & Ingefær // ØKO Rødbede & Havtorn // ØKO Spinat & Gulerod

*OBS: Juicen er mild, og shottet er stærkt!

Kan evt. afhentes på adressen efter aftale. Kom forbi til en sludder - og modtag en lille ekstra insektsnack.

Ubegrænset 450 kr
Støt nu
PARTY! Cocktailpakke m. sirup, valgfri alkohol, valgfri 12x BUGS'NJUICE (300mL) inkl. levering

Inviter venner og familie over på cocktails og imponer dem alle med dit udvidede repertoire! Den unikke umami-smag fra fårekyllingerne skaber en dybde i drinken, som på én gang er ukendt og særdeles smagfuld. En fantastisk måde at sætte festen - og samtalen - i gang på!

Vælg mellem varianterne:
ØKO Æble & Ingefær // ØKO Rødbede & Havtorn // ØKO Spinat & Gulerod

Vælg mellem:
Rom // Gin // Whiskey // Vodka

*OBS: Der medfølger desuden en inspirende cocktailopskrift udarbejdet af nogle de fremmeste kulinarer på den danske madscene.

Kan evt. afhentes på adressen efter aftale. Kom forbi til en sludder - og modtag en lille ekstra insektsnack.

Ubegrænset 700 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Syngja
CVR 37955914
Region Hovedstaden
Sektor Handel
Selskabsform IvS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.

Bidragsydere

Alle bidragsydere
7.400 kr

Kort over bidragsydere.

Forum

Forummet er kun tilgængeligt til brugere, der er logget på. Log på eller opret bruger for at få adgang.

Del projektet