Ved at bruge websitet accepterer du at Coop Crowdfunding anvender cookies. Læs om brug af cookies.  Luk

Mørt og saftigt Texas Longhorn kød fra Vestjylland

Hjælp Knaplund Destilleri med at introducere kød fra Texas Longhorns – det eneste af sin slags i Danmark - og vær med til at udvikle destilleriets egen marinade hertil.


36.450 kr
 


9 stk.
 


54
 


90 dage
 

Vær med til at introducere Texas Longhorn kød til danskerne

OBS: Projektet har nået målet, men du kan stadig nå at få fingrene i en af vores belønninger. Alt over målet bliver brugt til at videreudvikle marinaden, dække omkostningerne til fryserummet og sikre os, at Jack Pot og Tiger har det godt. Tak til alle, der har støttet indtil videre.

 

Tre lokale landmænd i vores lokalområde har forelsket sig i de amerikanske Texas Longhorns. Vores veje krydsede hinanden. Resultatet af det møde: vi er nu også ret vilde med dem og har to gående på Knaplund Destilleri. De hedder Jack Pot og Tiger.

Knaplund Destilleri er inspireret af USA - både hvad angår indretning, produkter og produktionsmetoder. Derfor tænkte vi: Hvad er mere amerikansk end Texas Longhorns? Kødet smager tilmed fortræffeligt. Vi vil gerne introducere kødet på det danske marked og har brug for de rigtige faciliteter hertil.

 

knaplund jack pot (tv) tiger (th) (2).pngVores to Texas Longhorns: Jack Pot (tv) og Tiger (th)

Fryserum og marinade i skøn forening

Destilleriet ligger på en tidligere efterskole, hvor der er stort industrikøkken og fryserum. Fryserummet er dog stået af, så pengene skal bl.a. gå til at få renoveret fryserummet samt til to butiksfrysere, der skal være i vores farmbutik.

Derudover håber og krydser vi fingre for, at vi med jeres hjælp kan starte på produktudviklingen af vores egen whiskeymarinade, som skal sælges sammen med kødet. En vaskeægte amerikansk BBQ marinade - naturligvis lavet på vores egen whiskey, der er produceret efter amerikanske metoder.

 

knaplund bar.jpg

Det bedste fra USA tilsat et skvæt vestjysk

Selvom der er 6.000 km og et helt hav mellem Kentucky og Knaplund, er Knaplund Destilleri og dets omgivelser inspireret af USA - både hvad angår produkter og indretning, men også produktionsmetoder. Knaplund er så heldig at ligge placeret midt i Skjern Å deltaet på den jyske hede, omgivet af gode historier og smuk natur.

Vi har taget det bedste fra USA og tilsat et skvæt vestjysk. Knaplund Destilleri er et sted, som alle kan besøge. På Knaplund laver vi meget andet end whiskey, fx moonshine, gin, vodka og rom – og vi tør godt love, der er noget for enhver smag. Noget som får folk til at smile, sænke skuldrene og blive lidt gladere.

 

knaplund tønder.jpg

Nu også Texas Longhorns

Kødet fra den første Longhorn, der blev slagtet her i juli, gjorde udslaget for os: Det vil vi gerne introducere for danskerne. Burgerne var en stor succes både blandt børn og voksne. Utroligt saftigt og velsmagende, og de holder formen, når de grilles. Det er rødt, velsmagende kød, og samtidig er sammensætningen i kødet som kylling. Det vil sige, at det har et højt proteindhold og er forholdvis magert. Alligevel smager det af bøf - og er utrolig saftigt.

Hvem er vi?

 

Knaplund Karl og Mathilde sort-hvid.png

Karl og Mathilde i USA: ude og finde Bourbon, bluecheese og barbecue

Karl Povlsen: Vestjyden, idemageren, forstander og passioneret Bourbonlover. Jysk ind til benet og købmand. Han har prøvet utroligt mange ting - uden at gå i detaljer kan nævnes alt fra landmand, til mejerist, ejer af en møbelbutik og golfbane samt produktudvikler i et internationalt firma. Nu ejer af Knaplund og alt hvad det indebærer.

Karl er samtidig eventyrer, der har smagt sig gennem USA. Alt der har med Bourbon, Bluecheese & Barbeque at gøre - så er Karl ombord. Interessen for Bourbon startede på rejser i USA, og et utal af destillerier er efterhånden besøgt. Udover at tage flasker med Bourbon med hjem, er kufferten altid fuld af masser inspiration.

Mathilde Ingvardsen: Århusianeren, idesorterer, solbrilleelsker og blæksprutten, der er kommet til at elske de åbne vidder og Bourbon. Mathilde er fra Århus, hvor hun både er vokset op, har studeret, vinterbadet, pubcrawlet og tjent sin løn som blandt andet tjener. Idag er hun marketingchef. Desuden bryster hun sig af at have en skarp næse.

Udover at være medejer af Knaplund er hun ved at blive integreret i Vestjylland med alt, hvad det indebærer - lige fra brugen af bogstavet æ til det faktum, at det tager 35 min. på cykel til den nærmeste Brugs. Karl har introduceret Bourbon & Barbeque - bluecheese delen har hun altid haft, og så har hun noget med chili.

 

knaplund whisky.jpg

Vores vision: Knaplund Destilleri som et bredtfavnende oplevelsessted

Lykkes det med jeres hjælp at få fryserummet restaureret og begynde udviklingen af marinaden hertil, bliver Knaplund Destilleri det oplevelsessted vi de sidste 4 år har set for os. Vi kan tilbyde en bred palette af produkter, der alle tager udgangspunkt i det vilde vest og vores inspiration fra USA – tilsat noget jysk. Man kan naturligvis sige hej til Tiger & Jack Pot. Man kan komme ind i hjertet af destilleriet og smage på whiskey, moonshine og gin, man kan bo og sove her, holde fest her – og nu kan man smage og spise kød fra Texas Longhorns. Både som hakkedrenge, som lækre bøffer og som spændende charcuteri.

Et stort tak fra vores Longhorns hjerter – vi glæder os til at se jer herude på Knaplund☺

 

knaplund om kødet.jpg

Find os på Knaplund.dk eller Facebook


Beskrivelsen er typisk skrevet af projektejer selv. Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af beskrivelsen.

Belønninger

Thank you kindly!

Tak for hjælpen! Du støtter op om vores ide om at præsentere Texas Longhorns for danskerne.

Er du på vores kanter er du velkommen til at kigge forbi, hilse på Jack Pot og Tiger og få lidt smagsprøver.

Ubegrænset 100 kr
Støt nu
Snackpakken

Få en flaske Knaplund Gin | Oak og nogle ølpølser. Du sparer mere end 100 kr. i forhold til normalpris.
Du kan enten hente den selv og sige hej til os, Jack Pot og Tiger, eller få pakken tilsendt.

Ubegrænset 250 kr
Støt nu
Cocktailspakke + 4 stk Texas Longhorn hakkebøffer + Rundvisning og smagning for 2 personer

Kom forbi destilleriet og hent 4 hakkebøffer a 220 gram/stk. Lige til at smide på grillen. Du sparer 40 % i forhold til normalpris.

Når du kommer, møder du Karl til en rundvisning og smagning i destilleriet.
Der er noget for enhver smag: Whiskey, Moonshine og gin - og spegepølse, chokolade og popcorn, dog ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)

Du får også en pakke med "Mørk Vestenvind". Det er en flaske (500 ml) af Knaplunds egen gin + mixers + opskrift.

Du kan naturligvis også sige hej til vores Texas Longhorns Tiger og Jack Pot.

Skriv til info@knaplund.dk og aftal tidspunktet nærmere. Vi lover det bliver hyggeligt.

Ubegrænset 500 kr
Støt nu
3 slags Moonshine + 4 stk Longhorns hakkebøffer + Rundvisning og smagning for 2 personer

Smag på nogle af Knaplund Destilleris produkter. Her har vi valgt vores Moonshine - det går fint hånd i hånd med Longhornbøffer. Du får et glas af hver af vores varianter (500 ml): en klassisk, en Oak samt en Oak | Honey, inkl. 1 stk hældetud til glassene. Derudover får du 4 bøffer a 220 gram/stk. Lige til at smide på grillen. Du sparer 40 % i forhold til normalpris.

Når du kommer, møder du Karl til en rundvisning og smagning i destilleriet.
Der er noget for enhver smag: Whiskey, Moonshine og gin - og spegepølse, chokolade og popcorn, dog ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)

Skriv til info@knaplund.dk og aftal tidspunkt for afhentning nærmere. Vi lover det bliver hyggeligt.

Ubegrænset 600 kr
Støt nu
Texas Longhorn - den lille charcuteri box inkl en flaske gin og levering

Vi laver en box med blandede Texas Longhorn produkter. Der vil bl.a være whiskey- og gin-spegepølser, ølpølser og skinke - og du bliver blandt de første til at smage vores Texas Longhorn whiskeypølse. Det er ikke helt bestemt endnu, hvilke produkter vi kaster os ud i, men vi vælger det bedste, pakker en boks og sender den til dig. Det bliver et udvalg til det lækreste pølsebord. Med i kassen er en flaske af Knaplunds egen gin (500 ml). Det er vores Oak variant, der smager fortrinligt til pølsebordet - afkølet.

Ubegrænset 750 kr
Støt nu
Gavekort

På Knaplund Destilleri er vi ved at udvikle vores webshop. Her kommer vi til at sælge alt det vi laver af alkohol (Whiskey, Gin, Moonshine), men også andre specialiteter - fx specialfremstillet chokolade, ikke helt almindelige popcorn, diverse tonics samt gingerbeers og whiskeyøl for blot at nævne lidt.

Ubegrænset 750 kr
Støt nu
Texas Longhorn - den store charcuteri box inkl en flaske gin og levering

Vi laver en box med blandede Texas Longhorn produkter. Der vil bl.a være whiskey- og gin- spegepølser, ølpølser og skinke - og du bliver blandt de første til at smage vores Texas Longhorn whiskeypølse. Det er ikke helt bestemt endnu, hvilke produkter vi kaster os ud i, men vi vælger det bedste, pakker en boks og sender den til dig. Det bliver et udvalg til det lækreste pølsebord. Med i kassen er en flaske af Knaplunds egen gin (500 ml). Det er vores Oak variant, der smager fortrinligt til pølsebordet - afkølet.

Ubegrænset 1.000 kr
Støt nu
Bourbon|Burger| Bed & Breakfast - for 2 personer

Tag din kæreste, ægtefælle, far eller kammerat med og bo en nat på Knaplund Destilleri.

Når du kommer møder du Karl til en rundvisning og VIP-smagning i destilleriet. Der er noget for enhver smag: Whiskey, Moonshine og gin - og spegepølse, chokolade og popcorn, dog ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)

Til aften serverer vi en juicy Texas Longhorn Burger med pommes. Dertil en øl/vand eller måske en Bourbon. Der er naturligvis drikkevarer inklusiv i hele opholdet. Om morgenen serverer vi morgenmad.
Du kan naturligvis også sige hej til vores Texas Longhorns Tiger og Jack Pot og se resten af Knaplund.

Skriv til info@knaplund.dk og aftal tidspunktet nærmere. Vi lover det bliver hyggeligt.

17 stk. tilbage 1.800 kr
Støt nu
Bourbon|Burger| Bed & Breakfast - for 6 personer

Tag dine venner eller familien med og bo en nat på Knaplund Destilleri. Spar 100 kr. pr. person i forhold til opholdet for 2 personer.

Når du kommer møder du Karl til en rundvisning og VIP-smagning i destilleriet. Der er noget for enhver smag: Whiskey, Moonshine og gin - og spegepølse, chokolade og popcorn, dog ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)

Til aften serverer vi en juicy Texas Longhorn Burger med pommes. Dertil en øl/vand eller måske en Bourbon. Der er naturligvis drikkevarer inklusiv i hele opholdet. Om morgenen serverer vi morgenmad.
Du kan naturligvis også sige hej til vores Texas Longhorns Tiger og Jack Pot og se resten af Knaplund.

Skriv til info@knaplund.dk og aftal tidspunktet nærmere. Vi lover det bliver hyggeligt.

14 stk. tilbage 4.800 kr
Støt nu
Om virksomheden
Navn Knaplund Destilleri ApS
CVR 39438704
Region Midtjylland
Sektor Handel
Selskabsform ApS

Coop Crowdfunding tager ikke ansvar for indholdet af eksterne sider.